NaslovnicaVijestiUNITED I REAL SE DOGOVORILI: 24-godišnja zvijezda na Old Trafford prelazi za...

UNITED I REAL SE DOGOVORILI: 24-godišnja zvijezda na Old Trafford prelazi za 80 milijuna funti?

United i Real se dogovorili. 24-godišnja zvijezda na Old Trafford prelazi za 80 milijuna funti? Prema Daily Staru, Real Madrid zahtijeva 80 milijuna funti za Matea Kovačića.

UNITED I REAL

Manchester United je povezan sa 24-godišnjakom ovog ljeta, jer je menadžer Jose Mourinho želio da pojača svoj vezni red, ali će morati da plati veliku cijenu kako bi uspio da ga dovede u svoje redove.

Kovačić je na izlaznim vratima Santiago Bernabeua, jer želi veću minutažu i nije se baš naigrao u posljednjih 12 mjeseci, ali neće se prodati za manji iznos od njegove tražene cijene.

[su_watch_live_football]

United ima Marouane Fellainija, Freda, Ander Herreru, Paul Pogbu, Scott McTominaya i Nemanju Matića u veznom redu, ali Kovačić će poboljšati momčad.

Hrvatski internacionalac je visoko rangiran box to box igrač koji će pružiti industriju u sredini terena, ali Real se čini želi da ga zadrži.

24-godišnjak se pridružio Los Blancosima iz Intera u 2015. godini i napravio je 109 nastupa na svim natjecanjima za klub.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kovačić, koji je odigrao 46 utakmica za reprezentaciju, osvojio je tri trofeja Lige prvaka i jedan naslov La Lige za tri godine provedene na Bernabeu, ali njegova kratkoročna budućnost nije sigurna.

Veznjak je napravio samo 10 ligaških startova prošle sezone zbog toga što su tu Casemiro, Luka Modrić i Toni Kroos koji su regularni u prvom timu, ali mislimo da United može iskoristiti ovu situaciju i to ostaje da se vidi. 80 milijuna funti je mnogo novca za Hrvata zar ne?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!