NaslovnicaVijestiUnited se uključio u utrku za dovođenje Liverpoolove i Arsenalove mete, spremaju...

United se uključio u utrku za dovođenje Liverpoolove i Arsenalove mete, spremaju ponudu vrijednu 95 miliona eura

Kako danas pišu engleski mediji, Manchester United se uključio u utrku za dovođenje zvijezde Monaca Thomasa Lemara, za kojeg već duže vrijeme interes pokazuju Liverpool i Arsenal, kao i Chelsea.

Manchester United dovodi Lemara

Francuski reprezentativac je briljirao u dresu kluba iz Kneževine prošle sezone, te se smatra jednim od najboljih mladih igrača na svojoj poziciji. Svojim sjajnim nastupima je pomogao Monacu da osvoji titulu prvaka Francuske, a ove sezone također igra u vrlo dobroj formi, unatoč tome što njegovom klubu i ne ide baš sve po planu.

Daily Mail je ranije ove sezone izvijestio kako će Arsenal ponovo poslati ponudu za 22-godišnjaka u nadolazećem zimskom prleaznom roku, nakon što je francuski klub odbio njihovu ponudu posljednjeg dana ljetneg prelaznog roka, dok je Telegraph prije par dana objavio vijest kako je i trener Chelseaja Antonio Conte pokazao interes za veznjaka.

U međuvremenu, još jedne engleske novine Liverpool Echo su objavile špekulaciju kako se i Liverpool uključio u utrku, da bi se danas pojavila informacija kako i ‘Crveni vragovi’ pokazuju interes za Lemara. Naime, Yahoo Sport je danas objavio kako je Thomas Lemar jedan od brojnih igrača koje Jose Mourinho prati u posljednje vrijeme, te planira poslati ponudu za njega ove zime.

[su_no1forfootball]

Tim portugalskog stručnjaka ima dosta problema ove sezone u veznom redu, kao i u obrani. Pojačanje kao što je Thomas Lemar znatno bi im povećalo šanse da se vrate u borbu za titulu prvaka Premier lige, u kojoj već zaostaju visokih 11 bodova za vodećim Manchester Cityjem.

Thomas Lemar je ove sezone u ukupno 20 utakmica u svim takmičenjima postigao četiri gola i podijelio četiri asistencije, a njegov klub je trenutno drugoplasirani u francuskom prvenstvu sa 41 osvojenim bodom, baš kao i trećeplasirani Lyon. S druge strane, vodeći Paris-Saint Germain ima 50 osvojenih bodova, te je na dobrom putu da osvoji titulu predvođen trojcem Neymar – Cavani – Mbappe, koji igraju nevjerovatno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!