NaslovnicaVijestiUnited sprema ponudu od 60 miliona eura za Brazilskog reprezentativca

United sprema ponudu od 60 miliona eura za Brazilskog reprezentativca

United sprema ponudu od 60 miliona eura za Brazilskog reprezentativca. Manchester United je spreman da pošalje ponudu od 60 miliona eura za zvijezdu Lazia, Felipe Andersona, navode izvještaji u Italiji.

United sprema ponudu od 60 miliona eura za Brazilskog reprezentativca

Brazilski internacionalac je bio na radaru kluba sa Old Trafforda već neko vrijeme, ali su tek sada spremni da ispune sve zahtjeve koje traži Italijanski klub.

Forza Italian Footall novine tvrde da je James Rodriguez i dalje primarni cilj za Crvene Đavole.

Međutim, uz Real Madrid koji ne želi prodati svog igrača, Louis van Gaal je okrenuo svoju pažnju ka Andersonu. Naravno, ukoliko i dalje bude vodio United do tada.

[su_bet365_200_bonus_mali]

22-godišnjak je u impresivnoj formi postižući četiri gola i dvije asistencije u 17 utakmica u Seriji A.

United je očajan i želi da dovede jednog igrača u napadu da bi pomogao Wayne Rooneyu i Anthony Martialu ispred protivničkog gola.

Planovi bi se mogli promijeniti ukoliko Van Gaal dobije otkaz, ali vidjet ćemo šta će se izdešavati nakon utakmice.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!