NaslovnicaVijestiUnited sprema ponudu za West Hamovog igrača

United sprema ponudu za West Hamovog igrača

United sprema ponudu za West Hamovog igrača. Manchester United je zainteresovan za West Hamovo krilo, Michail Antonio-a, prema pisanju izvještaja iz Engleske. Antonio je u dobroj formi ove sezone, a put do protivničke mreže ove sezone je pronašao 11 puta u 27 utakmica.

United sprema ponudu za West Hamovog igrača

Prema Football Insideru, njegovi impresivni nastupi su zapali za oko premierligaškom velikanu Manchester Unitedu.

Oni tvrde da je menadžer Uniteda, Louis van Gaal zagrizao za krilnog igrača i želi ga potpisati i razmišlja da pošalje ponudu za njega i prije ljetnog prijelaznog roka.

Football Insider također ukazuje da bi 25-godišnji igrač West Hama mogao biti zamjena za Antonio Valenciju, koji je posljednjih pet mjeseci van terena zbog povrede koljena.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

Antonio se West Hamu pridružio u augustu prošle godine iz Nottingham Foresta za naknadu od 7 miliona funti.

Ovaj krilni igrač je imao nomadsku karijeru, a prije nego što je potpisao profesionalni ugovor što se desilo prije osam godina, igrao je za osam klubova.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!