NaslovnicaVijestiUNITED TROŠI 65 MILIJUNA FUNTI NA BRANIČA: Zvijezda sa Svjetskog prvenstva stiže...

UNITED TROŠI 65 MILIJUNA FUNTI NA BRANIČA: Zvijezda sa Svjetskog prvenstva stiže na Old Trafford!

United troši 65 milijuna funti na braniča. Zvijezda sa Svjetskog prvenstva stiže na Old Trafford! Manchester United je navodno spreman platiti čak 65 milijuna funti kako bi doveo Leicester Cityjevog braniča Harryja Maguirea.

UNITED TROŠI

Vrijednost engleskog internacionalca je vjerojatno porasla nakon što je imao zaista odlične nastupe na Svjetskom prvenstvu sa Engleskom, jer im je pomogao da stignu do polufinala ovog natjecanja, gdje su izbačeni od strane Hrvatske.

Maguire izgleda kao igrač koji bi mogao predstavljati veliku nadogradnju Unitedovih trenutačnih obrambenih opcija, a klub se neko vrijeme povezivao sa novim potencijalnim potpisima na toj poziciji.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, prije nego što se 65 milijuna funti za Maguirea može sankcionisati, Crveni vragovi će vjerojatno morati da prodaju jednog od svojih drugih trenutnih igrača, kao što su Chris Smalling, Marcos Rojo ili Eric Bailly, no za Baillyja je sigurna pozicija sljedeće sezone, prema pisanu Maila.

Izvješće sugerira da ti igrači imaju neke od klubova koji ih žele, pa bi to mogao biti ostvariv cilj, jer bi ovo bio zaista značajan napredak za njihovu zadnju liniju.

[su_bet365_koeficijenti]

Maguire se samo prošlog ljeta pridružio Leicesteru, ali je impresionirao sa velikim nastupima u obrani prije nego što je postao ključni član Engleske i Gareth Southgatea.

United je također povezan sa Independentom i Tottenhamovim Toby Alderweireldom kao opcijom u obrani ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!