NaslovnicaVijestiUplatio da Eder zabija u finalu i sada je milijunaš!

Uplatio da Eder zabija u finalu i sada je milijunaš!

U moru ozbiljnih kladitelja, uvijek postoji i osjetna grupa onih koji ‘bubnu glupost’ za sitne novce pa ako prođe – prođe. Jedan takav upravo je postao milijunaš, a šanse da će tako i biti bile su vrlo male. Naime, uoči Europskog prvenstva u Francuskoj jedan je 32-godišnji Englez iz Birminghama uplatio par funti na to da  Eder zabija u finalu gol, a to mu je donijelo milijun funti.

Eder zabija u finalu
Eder zabija u finalu

Éderzito António Macedo Lopes, poznatiji kao Éder je cijele sezone u Lilleu zabio samo šest golova i portugalski izbornik Fernando Santos ga najvjerojatnije ne bi niti zvao na Euro, da Portugal već dulje vrijeme nema velikih problema s pravim napadačima. Otkako je prošlog ljeta iz Brage došao u Swansea, Éder za pola sezone nije zabio nijedan gol u 16 nastupa pa je poslan na posudbu u Lille, gdje je u drugom dijelu sezone zabio spomenutih šest. Éder u 28 nastupa za Portugal nije zabio nijedan gol na službenim utakmicama, ali pogodio je u 109. minuti za europski naslov.

 

 

Pričao je Éder nakon utakmice kako je Ronaldo vjerovao u njega i kako mu je poručio pri ulasku u finalu da će zabiti, a vjerovala je u njega i psihiloginja Susana, koja mu je pomogala kada je odlazio na seanse zbog golgeterske krize u koju je upao. Vjerovao je i 32-godišnji Englez koji je još uvijek anoniman…

Preuzeto sa: Goal.com/hr

Kladjenje forum

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!