NaslovnicaVijestiZIDANE GA SE ŽELI RIJEŠITI ŠTO PRIJE: Zvijezda Real Madrida pod svaku...

ZIDANE GA SE ŽELI RIJEŠITI ŠTO PRIJE: Zvijezda Real Madrida pod svaku cijenu mora otići – prelazi u velike rivale za 50 milijuna eura!

Iako je transferni rok za engleske klubove završen i ako oni više ne mogu kupovati igrače, timovi iz drugih liga to i dalje mogu raditi sve do 31. kolovoza.

Zvijezda Real Madrida

James Rodriguez iz Real Madrida želi da se pridruži Atletico Madridu, ali Los Blancosi su ga voljni prodati samo ako se ispuni njihov zahtijev za cijenom.

Kolumbijski internacionalac se 2014. godine pridružio iz Monaca i napravio je 111 nastupa za klub do sada, postižući 36 golova i 40 asistencija.

Zbog nedostatka minutaže pod vodstvom Zinedine Zidanea, on je otišao na pozajmicu u Bayern Munchen na dvije sezone.

U Bayernu, James je odigrao 67 nastupa, postigavši 15 golova i 20 asistencija, jer je osvojio tri trofeja. Imao je dobru sezonu 2017/18, ali imao je razočaravajuću 2018/19 pod vodstvom Nike Kovača, počevši samo 19 utakmica na svim natjecanjima.

Otkrivamo kako su neki lijepo zaradili na utakmicama trećeg pretkola Europske lige u četvrtak

Po završetku posudbe, kolumbijski ofanzivni veznjak se vratio na Santiago Bernabeu. James je bio povezan sa prelaskom u Napoli, ali prema Gianluca Di Marziou, talijanski divovi su ga željeli potpisati na posudbu sa opcijom kupnje, dok ga je Real Madrid želio prodati.

Nedavno izvješće tvrdi da James želi potpisati za Atletico Madrid, ali Real će ga prodati samo ako se ispuni njihova cijena od 50 milijuna eura.

Nakon što je ovog ljeta kupio nekoliko napadačkih pojačanja, čini se da kolumbijski internacionalac neće imati mnogo minutaže pod vodstvom Zinedine Zidanea ove sezone.

Možda će dobiti više vremena za igranje u Atletico Madridu pod vodstvom Diego Simeonea. Atletico Madrid bi sigurno imao koristi od potpisivanja ofanzivnog veznog igrača poput Jamesa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!