NaslovnicaVijestiUprava Manchester Uniteda šokirana: Evo što Paul Pogba traži nakon dolaska Alexis...

Uprava Manchester Uniteda šokirana: Evo što Paul Pogba traži nakon dolaska Alexis Sancheza

Zamjene igrača se rijetko događaju u modernom nogometu, međutim, Manchester United i Arsenal su na rubu završavanja prilično velike zamjene u zimskom prijelaznom roku.

Uprava Manchester Uniteda

Ugovorni pobunjenik Alexis Sanchez se približio prelasku u Manchester United, dok je Henrikh Mkhitaryan, pomalo izopćen od strane menadžer Jose Mourinha, se sada dogovorio sa Arsenalom.

Niti jedan igrač nije igrao u subotu dok je Arsenal razbio Crystal Palacea u roku od 22 minute, a United zaradio vrlo važnu pobjedu od 1-0 u gostima protiv Burnleya.

Anthony Martial je postigao gol poslije super pasa Romelu Lukakua, ali Paul Pogbina sposobnost da vrati posjed lopte pod pritiskom bila je od vitalne važnosti u posljednjim fazama.

[su_watch_live_football]

Francuz je još jednom napravio odličan nastup za Manchester United na Turf Mooru, ali ono što je zatražio poslije Sanchezova dolaska sigurno je šokiralo upravni odbor Manchester Uniteda.

The Mirror je izvijestio da će Pogba zahtijevati da se njegova sadašnja plata udvostruči nakon što Alexis Sanchez pređe na Old Trafford.

Kada se Pogba vratio iz Juventusa 2016. godine, složio se sa ugovorom od 167.000 funti tjedno, koji je porastao na 200.000, kada se Manchester United kvalificirao u Ligu prvaka.

Dakle, udvostručenje njegove plate na 400.000 funti tjedno će skoro odgovarati onoj koju će Sanchez dobiti kada dođe, a on već ima 29. godina.

[su_bet365_app]

Pogbin agent Mino Raiola je sada u dobroj poziciji da traži taj novac i spreman je priopćiti Unitedu da 200.000 funti tjedno više nije dovoljno za igrača kvalitete i važnosti kao što je njegov klijent.

Ne samo da je 24-godišnjak viđen kao budući kapetan ekipe, ali ga također smatraju kao netko na kome se može temeljiti značajni vremenski period.

Pregovori o novom ugovoru će se najvjerojatnije održati tijekom ljeta između Uniteda i Raiole, koji također radi kao agent za Lukakua, Zlatana Ibrahimovića i Mkhitaryana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!