NaslovnicaVijestiVideo postao viralan. Pogledajte kako je Thiago Messi zasjenio svog oca na...

Video postao viralan. Pogledajte kako je Thiago Messi zasjenio svog oca na predstavljanju u Miamiju!

Predstavljanje Lionela Messija na PNK stadionu u Fort Lauderdaleu okupilo je oko 20.000 ljudi. Unatoč olujnom nevremenu s grmljavinom i jakom kišom, oduševljeni navijači strpljivo su satima čekali ispred stadiona kako bi pozdravili svog novog igrača.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ceremonija je zbog nevremena kasnila nekoliko sati, no to nije omelo Messijev dolazak. Uz pratnju svog sina, izašao je pred navijače po pljusku, što je rezultiralo emotivnim trenucima i spektakularnim videozapisom koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Na predstavljanju svog oca, legendarnog nogometaša Lionela Messija, Thiago Messi, desetogodišnji sin, neplanirano je postao zvijezda trenutka na stadionu koji je bio ispunjen oduševljenim masama.

Dok je gledao svog oca kako prolazi pored njega, Thiago je iskoristio pravi trenutak da mu spretno gurne loptu kroz noge. Taj iznimno vješt potez, kojeg mnogi Messijevi suparnici samo sanjaju, izveo je pred prepunim tribinama, ostavljajući publiku u ekstazi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!