NaslovnicaVijestiUpucan Zdravko Mamić!

Upucan Zdravko Mamić!

Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama, koji trenutno obavlja funkciju savjetnika kluba, upucan je danas u Tomislavgradu!

upucan

Zdravko Mamić, bivši čelnik, sada savjetnik Dinama iz Zagreba, upucan je i ranjen hicem iz pištolja u Zidinama Tomislavgrada.

Kao što je potvrdio MUP Livanjskog kantona, dvojica maskiranih napadača pucali su na njega iz zasjede, koji su pobjegli i za njima se intenzivno traga.

Svjedoci tvrde da su napadači na Mamića ispalili više hitaca, a jedan ga je pogodio u nogu. Hitna pomoć prebacila ga je u Dom zdravlja u Tomislavgradu, gdje gdje mu je konstatovan prostrel desne natkoljenice i nakon hirurške obrade na sopstvenu odgovornost je napustio bolnicu.

[su_bonus]

Zdravko Mamić ostao je u Hercegovini za obljetnicu smrti njegova oca, zajedno s 40 članova obitelji koji su bili svjedoci napada. Prema neslužbenim informacijama, napadači su čekali u zasjedi, a čim je Mamić napustio kapelicu, skočili su ispred njega i pucali. Nakon pucnjave, policija je blokirala čitav Tomislavgrad i pojačala kontrolu na graničnim prijelazima, ali napadači još nisu pronađeni ili identificirani.

Junak svih junaka: Zvijezda Barcelone među prvim pomogala žrtvama terorističnog napada

Najveća prevara u povijesti tenisa: Evo kako je Dolgopolov namjestio meč

U izjavi agenciji FENA Mamić je kratko rekao da je “izbjegao smrt” i da je sve u redu. Međutim, nije htio razgovarati o mogućim počiniteljima i okolnostima napada. Dinamo se također oglasio priopćenjem da su bili užasnuti oružanim napadom i pokušajem ubojstva savjetnika kluba.

“Bio je to planirani napad. Nažalost, takav razvoj događaja ne iznenađuje, s obzirom na linč koji je mjesecima i godinama postoji u našem društvu. Mamiću se godinama krše ljudska prava, ne samo ugrožavanjem života i fizičkim napadima, nego i medijskim napisima koji raspiruju i potiču na mržnju”, priopćio je Dinamo, uz podsjećanje na sve ranije napade na Mamića.

Izvor: Index.hr Portal

Zdravko Mamić meta je napada od ožujka 2014., kada je Ivan Bego fizički nasrnuo Mamića na Poljudu. Prvi put u splitskoj sudnici kada su ga Hajdukovi navijači gađali bocama, dimnim bombama, a sve je kulminiralo 7. lipnja ove godine kada je fizički napadnut na Braču. Tada je od udarca dobio potres mozga i pao u more.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!