NaslovnicaVijestiUrnebesan komentar Tina Jedvaja na dva postignuta gola protiv Španjolske

Urnebesan komentar Tina Jedvaja na dva postignuta gola protiv Španjolske

Junak hrvatske pobjede nad Španjolskom Tin Jedvaj urnebesno je prokomentarisao dva postignuta gola protiv Španjolske u dramatičnom duelu u kojem su Vatreni stigli do pobjede u samoj završnici.

Viceprvaci svijeta potučeni su do nogu u prvoj utakmici u Elcheu (0:6), a više nego slatka osveta stigla je večeras u Zagrebu, na rasprodatom Maksimiru, u utakmici u kojoj je Hrvatska dva puta bila u prednosti, Ante Rebić je propustio kolosalnu šansu da postigne pogodak za praktično nedostižnih 3:1, da bi kazna stigla iz penala kojeg je realizirao Sergio Ramos.

Prethodno je Kramarić doveo Vatrene u vođstvo, a ekspresno izjednačio Ceballos, dok je Jedvaj u 69. minutu postigao svoj prvi gol. U trećem minutu sudačke nadoknade izabranici Zlatka Dalića su krenuli na sve ili ništa, šut Josipa Brekala nakon odlične finte odbranio je De Gea, da bi na odbijenu loptu natrčao Jedvaj za erupciju oduševljenja na Maksimiru.

“Čestitke suigračima, teška utakmica. Znali smo da moramo ići na pobjedu, a protiv ovakvih ekipa je to uvijek opasno. Prvi gol zabili smo iz oduzete lopte, očekivali smo njihove šanse, ali nisu ih mnogo imali. Nismo im dopuštali da ulaze u dubinu i u priliku za udarac.”

“Jesam li ikad zabio dva gola na utakmici? Zabio sam u Njemačkoj autogol i gol, hahaha. Puno nam ovo znači, igrala nam je samo pobjeda i zato sam sretan.”

“Lijeva strana? Zezali smo se da je to problematična pozicija, ali i protiv Engleske sam rekao da bez obzira na poziciju dajem sve od sebe. Ne igram tu često.”

“S pobjedom smo ostali u krugu nositelja kvalifikacija, sad je cilj da protiv Engleske dođemo do prvog mjesta. Bolja smo momčad, ali znamo da će biti teško. Odmorit ćemo se i biti spremni za njih”, rekao je nakon utakmice Tin Jedvaj, koji je ovu utakmicu odigrao na poziciji lijevog beka.

Hrvatska u nedjelju gostuje Engleskoj u posljednjoj utakmici grupe 4 lige A, u odlučujućem duelu za plasman na finalni turnir Lige nacija, odnosno za opstanak u Ligi A.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!