NaslovnicaVijestiURNEBESNO: Pogledajte kako se Mourinho 'prosuo' na Wembleyu!

URNEBESNO: Pogledajte kako se Mourinho ‘prosuo’ na Wembleyu!

Jose Mourinho propisno se obrukao na Wembleyu, gdje je gledao utakmicu između Engleske i Španjolske u Ligi Nacija, novom natjecanju pod okriljem UEFA-e.

Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, u subotu je bio na Wembleyju gdje su Engleska i Španija igrale prvi meč Lige nacija.

Svi pogoci na ovoj utakmici postignuti su u početnih pola sata. Englezi su dobro otvorili utakmicu i u 11. minuti nakon asistencije Shawa za 1:0 pogađa Marcus Rashford.

[su_live_koeficijenti_v2]

No, Španjolci su brzo poravnali. Već u 13. minuti Saul je pogodio za 1:1, da bi u 32. minuti Rodrigo pogodio za prednost Španjolske koju je po prvi put s klupe vodio Luis Enrique. Prilika je još bilo do kraja, ali se rezultat nije mijenjao.

Mourinho je nekoliko puta toko meča bio u kadru jer je reditelju prenosa očigledno bilo zanimljivo što Portugalac sve vrijeme šalje poruke preko telefona. Čak i kada je Luke Shaw ležao ozlijeđen na terenu…

On je stradao u jednom dvoboju s Danijem Carvajalom, ostao je i bez svijesti te prebačen u bolnicu, a prve informacije govore kako normalno komunicira s liječnicima te će nakon snimanja biti poznato je li došlo do teže ozljede.

[su_premierleague]

Dan kasnije Mourinho nas je lijepo nasmijao kada je se na društvenim mrežama pojavio snimak njegovog dolaska na Wembley.

U želji da što pre stigne do svog mjesta, ali i da bude zanimljiv redarima na ulazu, Mourinho je odlužio da preskoči konopce, ali to se nije završilo baš onako kako je zamislio.

Video nije baš najbolji, ali zabava je zagarantovana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!