NaslovnicaVijestiUsain Bolt potpisuje za ekipu iz Championshipa?

Usain Bolt potpisuje za ekipu iz Championshipa?

Usain Bolt potpisuje za ekipu iz Championshipa? Legendarni olimpijac je pozvan na probu u klub iz drugog ranga Engleske, a o mogućem transferu govorio je i trener kluba, koji nije zadovoljan odlukom čelnika kluba zbog stupanja u kontakt sa Boltom.

Usain Bolt potpisuje za ekipu iz Championshipa

Menadžer Burton Albiona Nigel Clough nazvao je smiješnim, glasine da će klub ponuditi zlatnom olimpijcu Usainu Boltu probu u klubu. Predsjednik Burtona Ben Robinson je ranije tvrdio da je zainteresovan za potpisivanje 30-godišnjeg sprintera u penziji, pozivajući Jamajčanina da prenese svoj entuzijazam i posvećenost sa staze na fudbalski teren.

I dok je Clough isključio mogućnost transfera za Bolta, priznao je da će bar dodati malo brzine na cijelokupno prvenstvo ako se priključi klubu.

>> Transfer glasine: Fellaini napušta United, Chelsea dovodi napadača, još jedan igrač napušta Barcelonu

“Nisam znao da on [predsjednik] bira igrače, moraće sjesti i provesti deset minuta u tehničkoj oblasti i vidjeti kako stvari funkcionišu”, rekao je za Sky Sports Clough. “Da li bi to bila posudba ili trajno? Nisam sasvim siguran, ali siguran sam da bi nam donio brzine u klub.” sarkastičan je bio Clough.

“Sve dok on ne želi traži puno novca, siguran sam da ćemo ga dovesti.” nastavio je sa ismijavanjem Clough.
Predsjenik kluba, Robertson, nakon što je saznao za Boltovu ambiciju da ispuni svoj san kao fudbaler, pozvao je Olimpijca da se preseli na Pirelli stadion da radi pod lupom Clougha, koji je prethodno dao izjavu za The Sun: “Siguran sam da ćemo ponuditi probu Boltu, a to bi i menadžer vjerovatno želio, ako ništa drugo, znamo da je veoma brz.”

Nije poznato kako će reagovati predsjednik kluba na ove izjave trenera momčadi. Ipak treba proznati, trener je taj koji sklapa ekipu, a ne predsjednik.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!