NaslovnicaVijestiUsain Bolt predviđa utakmice šestog kola Premier lige

Usain Bolt predviđa utakmice šestog kola Premier lige

Usain Bolt predviđa utakmice šestog kola Premier lige. Osim toga što je najbrži čovjek na svijetu, Usain Bolt je veliki navijač Manchester Uniteda.

Usain Bolt predviđa

Svjetski rokerder na 100 i 200 metara ne skriva nogometnu odanost i često priča o pitanjima koja se tiču Crvenih vragova.

Također je postalo jasno ovaj tjedan da je želio kritizirati jedan od najvećih rivala kluba, Liverpool. U stvari, Bolt je isporučio podsvjestan udarac Redsima sa smiješnim predviđanjem u Premier ligi.

Čini se, kad god je drama na Old Traffordu, Bolt iznese svoje mišljenje o tom pitanju.

Bilo da se izražava o razočarenju zbog David Moyesa ili uzbuđenja u vezi Jose Mourinha, Jamajčanin je aktivni navijač Uniteda. Nogomet dokazuje veliki izvor interesa za Bolta, a ne samo atletika i kriket.

[su_euro_soccer_bonus]

Dakle, nakon što je pozvan da ponudi svoja predviđanja u Premier ligi za ovaj vikend, on je bio oduševljen da se bori u Unitedovom kutu.

Stoga i ne čudi da 30-godišnjak predviđa pobjedu Crvenih vragova kod kuće protiv prvaka Leicester Cityja. Unatoč Unitedu koji je izgubio posljednje tri od četiri susreta, on se nada da će taj niz prekinuti protiv Leicestera.

11

UPLATI!
Bolt također misli da će Arsenal i Chelsea završiti neriješeno i da će Tottenham izaći kao pobjednik protiv Middlesbrougha.

screenshot_13 screenshot_14

UPLATI!
 

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!