NaslovnicaVijesti"Utakmica protiv Atletico Madrida će biti teža od El Clasica"

“Utakmica protiv Atletico Madrida će biti teža od El Clasica”

Defanzivac Barcelone Gerard Pique upozorio je svoje suigrače da će utakmica četvrfinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida biti teža od El Clasica u kojem su poraženi rezultatom 2-1.

Utakmica protiv Atletico Madrida će biti teža od El Clasica

Cristiano Ronaldo je pobjednički pogodak i tako okončao Barcin niz od 39 utakmica bez poraza. Pique je pozvao svoje suigrače da ne gube samopouzdanje pred utakmicu koja se igra u utorak na Camp Nouu.

“Utakmica u utorak je vrlo važna. Mi smo u dobrom stanju, i fizički i psihički. Bit će važno da odigramo dobro protiv Atletca nakon subotenjeg poraza protiv Real Madrida.”

“Ne treba nam poziv za buđenje nakon tog poraza, svi znamo koliko je teško pobijediti. Imamo težak zadatak pred nama. Želimo osvojiti triplu krunu, a bitan korak nas čeka u utorak, koji će nas približiti postizanju našeg cilja.”

“Utakmica protiv Atletico Madrida će biti teža od El Clasica, ali na kraju sve zavisi od nas. Moramo se brzo kretati sa loptom. Ukoliko uspijemo u tome, bit ćemo nezaustavljivi. To će biti vrlo uravnotežena utakmica četvrtfinala, iako smo mi možda favoriti.”

“Prije smo imali period u kojem smo teško pobjeđivali Atletico, ali u posljednje vrijeme smo pronašli način. Očekujem sličnu utakmicu na Camp Nouu kao i prije par tjedana, kada smo pobijedili 2-1. Pokušat ćemo postići golove, ali shvatamo da su i oni opasna ekipa.”

“Uvijek želimo pobijediti a posebno nakon loše igre kao ove u El Clasicu. Želimo izaći na teren i izvući dobar rezultat. Postoje određene stvari iz El Clasica koje moramo analizirati, ali još nismo zaboravili tu utakmicu. Sve što je bitno je da osvojimo Ligu prvaka i ove sezone.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!