NaslovnicaVijesti"Uz Ozila imamo šanse za naslov."

“Uz Ozila imamo šanse za naslov.”

Arsenal je savladao Bourmemoutha sa 2-0, golove za Arsenal su postigli Mesut Ozil i Oxlade-Chamberlain.

Ozila imamo šanse

Arsenal je ovom pobjedom zauzeo drugo mjesto na tabeli Premiershipa, a ima pet bodova manje od prvoplasirane ekipe Leicestera, naredne sedmice se sastaju Arsenal i Leicester.

“Utakmicu smo veoma dobro otvorili i završili je sa dva brza gola. Pobijedili smo dobru momčad, nisu bila lagana tri boda za nas. Ipak, bila su to veoma bitna tri boda, jer nismo neko vrijeme pobjeđivali”, kazao je Wengere pa nastavio:

“U drugom poluvremenu smo izgubili želju da zabijemo i treći gol i budemo mirni, ali ipak za to su zasluži igrači Bournemoutha, čiji su igrači izuzetno psihički jaki.”

“Danas smo morali pobijediti. Leicester je ostavio dobar dojam. Oni su postali glavni favoriti za osvajanje Premeirshipa, a to našu sljedeću utakmicu čini još važnijom.”

Arsene Wenger je posebno istaknuo reprezentativca Njemačke Mesuta Ozila, koji je danas postigao prvi gol za Arsenal.

“Njegova današnja utakmica je bila vrh. Kada je na toj razini ova momčad može mnogo toga. Uz njega imamo šansi za naslov”, završio je Wenger.

[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!