NaslovnicaVijesti(VIDEO) Atletico Madrid ga platio 125 milijuna eura, a ovako je slavio...

(VIDEO) Atletico Madrid ga platio 125 milijuna eura, a ovako je slavio gol protiv njih

Prije četiri godine, JOAO FELIX je stekao titulu četvrtog najskupljeg nogometaša u povijesti, zadržavajući tu poziciju do danas. Atletico Madrid je za tadašnjeg tinejdžera izdvojio iznimnih 125 milijuna eura, čime je postao najskuplje angažiran igrač u povijesti kluba. Međutim, unatoč visokoj cijeni, lakonogi krilni napadač nije uspio pronaći svoje mjesto u taktičkom planu Diega Simeonea.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bio je posvećen integraciji, trudio se uklopiti u sustav, čak je iskušavao razne taktike, no bezuspješno. To ga je dovelo do neprijateljstva s navijačima Atletica, udaljavanja od kluba i otvorenog sukoba s trenerom. Unatoč želji Atletica da ga se riješe i Felixovoj želji za odlaskom, visoki odštetni zahtjev i igračeva visoka plaća sprječavaju transfer. Kako bi barem donekle zadovoljile obje strane, odlučuju se za posudbe. Felix je tako polovicu prošle sezone proveo u Chelseaju, dok će cijelu sljedeću sezonu provesti u Barceloni.

U toj sredini, Portugalac se izuzetno dobro uklopio. Tijekom 17 odigranih utakmica postigao je pet golova i asistirao kod još tri. Njegov posljednji majstorski potez došao je u ključnom trenutku, osiguravši pobjedu od 1:0 u derbiju 15. kola La Lige, i to protiv njegovog bivšeg kluba, Atletico Madrida. Joao Felix je oduševio navijače Barcelone slavljem nakon postignutog gola, popevši se na reklamni pano s raširenim rukama, izazivajući oduševljenje. Unatoč nepisanom pravilu da igrači ne slave golove protiv svojih bivših klubova, Felix je hrabro proslavio svoj pogodak.

Joao Felix je izveo nevjerojatan potez; intenzivno je proslavio gol protiv svog trenutačnog kluba. Taj klub je uložio ogromnu sumu u njegov transfer, a ugovor ih veže sve do 2029. Stoga je jasno zašto su prizori Felixa kako s oduševljenjem slavi gol protiv Atletica osvanuli na naslovnicama španjolskih medija. Impresivan broj njegovih kritičara među navijačima madridskog diva sada je, kao rezultat tog poteza, još veći.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ FELIXOVU PROSLAVU GOLA

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!