NaslovnicaVijestiUzmi ili ostavi: Everton bi ga prodao, ali da li je ovo...

Uzmi ili ostavi: Everton bi ga prodao, ali da li je ovo prevelika cijena?

Everton bi ga prodao, ali da li je ovo prevelika cijena? Everton je jedna od najzanimljivijih momčadi ove sezone. Ponajviše zbog igrača poput Romelua Lukakua, Rossa Barkleyja i Gerarda Deulofeua, no osim što često pune mreže protivnika, često se puni i njihova.

Everton bi ga prodao, ali da li je ovo prevelika cijena

Navijači Evertona nadaju se da će se igrači više zalagati u napadu u nastavku sezone, a golovi Lukakua mogli bi ih dovesti i do mjesta koje vode u Europu.

Uz sve to, Belgijanac vodi utrku sa napadačem Leicester Cityja Jamiejem Vardyjem za najboljeg strijelca lige.

Uspjeh za Everton je dvosjekli mač. Slično je proživio Southampton. “Veći” klubovi počeli su pokazivati veliki interes za njihove igrače te od borbe u Europi nije bilo ništa.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Sličnu priču sada proživljava i Everton, koji je odlučio da će prodati Romelua Lukakua ako neki klub bude spreman platiti čak 65 milijuna funti za njegove usluge.

Bivši igrač Chelseaja postigao je 15 pogodaka u Premier ligi ove sezone, još četiri je postigao u Capital One Kupu, u kojem se Everton plasirao u polufinale. Zbog njegove dobre forme za njegove usluge zainteresirali su se Manchester United i Manchester City, ali i Wolfsburg.

Hoće li novac ovoga puta biti prepreka za dva velikana iz Manchestera?

[touchcarousel id='1']

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!