NaslovnicaVijestiUZNEMIRIO NAVIJAČE: Evo što je Paul Pogba rekao o mogućem odlasku iz...

UZNEMIRIO NAVIJAČE: Evo što je Paul Pogba rekao o mogućem odlasku iz Manchester Uniteda!

Zvijezda Manchester Uniteda i jedan od najboljih veznjaka u Premier ligi Paul pogba jednostavno ne uspijeva izaći iz središta pozornosti otočkih medija u posljednje vrijeme.

Pogba planira napustiti Manchester

25-godišnjak je bio jedan od ključnih igrača u pohodu Francuske na titulu prvaka svijeta na nedavno odigranom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je postigao i gol u finalu u pobjedi protiv Hrvatske.

[su_bet365_koeficijenti]

Pored toga, njegov odnos sa trenerom Joseom Mourinhom navodno se znatno pogoršao od kraja prošle sezone, unatoč tome što mu je Portugalac dao kapitensku traku u prvih nekoliko utakmica u novoj sezoni. On se proteklog mjeseca često povezivao sa mogućim odlaskom u Barcelonu, ali ‘Crveni vragovi’ su ga ipak uspjeli zadržati u klub.

Unatoč tome što je prelazni rok završen, njegova budućnost u redovima engleskog velikana još uvijek nije sigurna, a to je pokazao i današnjom izjavom. Naime, Francuz je trenutno sa reprezentacijom u Njemačkoj, protiv koje će ‘Trikolori’ večeras odigrati utakmicu prvog kola UEFA Lige nacija, a u intervjuu za Sky Sports Germany, na pitanje novinara zašto je propao njegov transfer u Barcelonu krajem prošlog mjeseca, on je dao zanimljiv odgovor.

Naime, rekao je: “Bilo je puno priči, ali sve je ostalo na tome, imam ugovor sa Manchester Unitedom. Moja budućnost je trenutno u Manchesteru, ali tko zna što će se dogoditi u sljedećih nekoliko mjeseci”, a zatim je komentarisao i svoj odnos sa Joseom Mourinhom: “Imamo čistu vezu trener-igrač. Jedna stvar u koju sam siguran je ta da ću uvijek davati sto posto od sebe, bez obzira tko je trener, uvijek ću davati sve za Manchester United.”

On je ovom izjavom uznemirio brojne navijače Manchestera, koji su ga kritikovali putem društvenih medija, te mu poručili da ode ukoliko mu je to želja, te da nitko nije veći od kluba. Prije nekoliko dana zvijezde Barcelone Gerard Pique i Luis Suarez su priznale kako je on dobrodošao na Camp Nou, ukoliko zaista dođe do transfera. Suarez je za katalonsku radio stanicu RAC1 rekao: “Pogba je elitni igrač koji je osvojio sve. Ima dosta kvaliteta i jedan je od boljih igrača u Unitedu, mislim da bi se želio takmičiti na višem nivou nego trenutno što se takmiči. Nije tip igrača koji pripada Barci, ali će uvijek biti dobrodošao.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!