NaslovnicaVijestiUZNEMIRIO SVE NAVIJAČE REAL MADRIDA: Komentar Cristiana Ronalda poslije finala Lige prvaka...

UZNEMIRIO SVE NAVIJAČE REAL MADRIDA: Komentar Cristiana Ronalda poslije finala Lige prvaka napravio pomutnju u glavnom gradu Španjolske

Bila je to Real Madridova večer u finalu Lige prvaka. Nakon svi anticipacija i predviđanja, akcija je konačno krenula na Olimpijskom stadionu u Kijevu sinoć kada je Liverpool propustio svoju šestu europsku krunu.

UZNEMIRIO SVE NAVIJAČE

Redsi su počeli igrati mnogo bolje na početku, pritiskom na Real Madrid u ranim fazama, ali je Mohamed Salah pretrpio ozljedu ramena i nije mogao nastaviti utakmicu.

Srušen u duelu sa Sergiom Ramosom, Egipćanin je možda isčašio rame i mogao bi propustiti čak i Svjetsko prvenstvo ovog ljeta.

Los Blancosi su napokon postigli gol preko Karim Benzeme koji je iskoristio pogrešku Lorisa Kariusa, samo kako bi Sane odmah poravnao rezultat.

Ipak, gol Gareth Balea koji je ušao sa klupe je odlučio četvrtu titulu Lige prvaka Real Madrida u posljednjih pet godina.

[su_no1forfootball]

Na kraju, utakmica koja je trebala da bude Salah protiv Cristiana Ronalda, nije baš išla onako kako se planiralo, gdje je Salah pretrpio gadnu ozljedu u 26 minuti susreta, nakon čega je morao napustiti teren.

Zapravo, možda se najviše govorilo o momentu Ronalda nakon utakmice, kada je peteročlani osvajač Zlatne lopte dao intervju, koji je zaprepastio sve prisutne.

Govoreći za beIN SPORTS na terenu, Ronaldo je rekao: “Sada je vrijeme da uživamo. U narednih nekoliko dana ću navijačima, koji su bili na mojoj strani, dati odgovor.”

“Bilo je sjajno u Real Madridu. Razgovarat ću u narednih nekoliko dana. Sada je vrijeme da uživamo u ovom trenutku. Budućnost bilo kojeg igrača nije važna u ovom trenutku. Napravili smo povijest.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Što je Cristiano Ronaldo mislio sa ovim ‘Bilo je sjajno u Real Madridu’?

Komentar je bio toliko neočekivan da je čak izazvao reakciju druga dva igrača Real Madrida nakon utakmice, a Ramos je osobito oduševio odgovorom.

Realov kapetan je pozvao Ronalda da što prije pojasni situaciju.

Za Marcu je izjavio: “Ako postoji nešto tamo, on to mora pojasniti danas, on je ključan igrač za nas. On je trenutno na najboljem mjestu na kojem može biti.”

Benzema je zabrinjavajuće rekao: “Ostaje sa nama, trebamo Cristiana Ronalda.”

Da li to Ronaldo odlazi ili se samo zezao?

Portugalac je zasigurno natuknuo odlazak prošlog ljeta, tako da ne bi bilo iznenađujuće da postoji nešto iza ovih komentara, čak i ako bi vrijeme odlaska bilo pomalo čudno.

33-godišnjak još uvijek ima ugovor na Bernabeu, ali vrijeme će reći da li će Portugalac ostati ili otići sa Bernabeua.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!