NaslovnicaVijestiValdano: "On je najprofitabilniji ego u povijesti nogometa!"

Valdano: “On je najprofitabilniji ego u povijesti nogometa!”

Bivši reprezentativac Argentine i nogometaš Real Madrida, izjavio je kako je sjajni nogometaš “najprofitabilniji ego u povijesti nogometa”.

u povijesti

Legenda Real Madrida Argentinac Jorge Valdano izjavio je da najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo ima nevjerojatno samopouzdanje što mu omogućava da postiže velike rezultate.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Valdano je izjavio da Ronaldo ima jak ego za razliku od večine današnjih nogometaša koji se često muče sa samopouzdanjem, ali nije želio da ga uspoređuje s Lionelom Messijem.

“Ronaldo je najprofitabilniji ego u povijesti nogometa, ima ogromno samopouzdanje koje mu daje nevjerojatnu mogućnost za napredak. Mislim da je neukusno da se kritizira ovih dana s obzirom na to da je dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta”, izjavio je nekadašnji reprezentativac Argentine za španjolsku marku.

OVO BI BIO TRANSFER DECENIJE: Real Madrid krenuo u lov na jednog od najboljih nogometaša na svijetu!

Neymar poslao poruku Lionelu Messiju nakon ždrijeba za osminu finala Lige prvaka

Transfer glasine: Real odustao od De Geae i pronašao novu metu, Juventus dovodi igrača Arsenala, Bayern dovodi dostojnu zamjenu za Neuera

Valdano je izjavio da Ronaldo ima jak ego za razliku od večine današnjih nogometaša koji se često muče sa samopouzdanjem, ali nije želio da ga uspoređuje s Lionelom Messijem.

“Ne mislim da Ronaldo i Messi prihvaćaju mnogo savjeta sa strane, oni su različiti profili igrača, vjerojatno potpuno suprotni, ali obojica su podjednako sposobni igrati na način koji im omogućuje da budu u nekoliko nogometaša koji su najbolji u povijesti ovog sporta”, zaključio je argentinski.

[su_cashout]

Valdano je nastupao za Real Madrid od 1984. do 1987. godine i osvojio dvije titule i dva Kupa UEFA, uz jedan španjolski kup, dok je kao trener u sezoni 1994/95 bio prvak Španjolske.

Sa Argentinom je 1986. osvojio Svjetsko prvenstvo postigavši odlučujući gol protiv Njemačke u finalu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!