NaslovnicaVijestiValdes je tek stigao u novi klub, a već je i tamo...

Valdes je tek stigao u novi klub, a već je i tamo neželjen

Jadni Victor Valdes. Španjolski vratar nedvojbeno je legenda ove igra u modernoj eri, osvojio je Ligu prvaka čak tri puta. No, proteklih 12 mjeseci nisu išli prema planu…

OIR_resizer

Nakon što je u siječnju prošle godine potpisao za Manchester United, činilo se kako kreće nova avantura Valdesa u jednom od najvećih klubova na svijetu.

No, nije se svidio treneru Louisu van Gaalu, koji mu je nekoliko mjeseci kasnije i zabranio trenirati sa prvom momčadi.

I taman kada se činilo da će problem biti riješen, nakon što je Valdes otišao na posudbu u belgijski Standard Liege, ponovno su krenuli problemi.

Možete samo zamisliti kako će se Valdes osjećati kada čuje što je za njega rekao njegov novi suigrač Mathieu Dossevi.

Togoanac je objasnio zašto Liege nije trebao dovesti Španjolca u razgovoru za The Mirror.

“Naravno, Valdes je sjajan igrač. No, iskreno se pitam je li nam on potreban. Imamo sjajnog vratara već – Guillaumea Huberta. On je fantastičan vratar.”

“Guillaume je pokazao briljantne stvari na golu u našem klubu i svi igrači stoje iza njega. Mislim da je to normalno. Zahvaljujući njemu imamo se šansu plasirati u finale Kupa. Zašto bismo ga onda željeli zamijeniti?”

[su_bet365_americki_nogomet]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!