NaslovnicaVijestiValdes svojom izjavom o napuštanju Uniteda nasmijao navijače Crvenih đavola

Valdes svojom izjavom o napuštanju Uniteda nasmijao navijače Crvenih đavola

Valdes svojom izjavom o napuštanju Uniteda nasmijao navijače Crvenih đavola. Valdes kaže da je napustio Manchester United kako bi osvojio titule sa Standard Liegeom. Liege je sedmi u Belgijanskoj Pro Ligi i treba da završi u top šest da bi se mogao takmičiti u play-offu za naslov.

Valdes svojom izjavom o napuštanju Uniteda nasmijao navijače

Ali oni su puno bolji u Belgijskom kupu nakon rezervisanog mjesta u polufinalu prošle nedelje.

Valdes je pod vodstvom Louis van Gaala u Manchester Unitedu pao u ekipu U21. On će sada sezonu provesti na posudbi i željan je da osvaja titule sa Belgijanskim klubom.

“Ja sam tu da pomognem svom timu i svojim saigračima u zajedničkom cilju – prije svega da se vratimo u prvih šest i da možemo igrati u play-offu i da osvojimo kup.

“Dolazio sam u Belgiju da igram u Ligi prvaka sa Barcelonom. Bio sam pozitivno iznenađen sa dobrom atmosferom u timu.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Svaki put kada igrač učini nešto dobro navijači aplaudiraju i oni nikada ne zvižde igračima za loše igre. Mislim da je to za divljenje.”

“Mislim da Standard ima fantastične navijače. Od prvog do posljednjeg minuta oni stvaraju atmosferu kao nikad ranije. To igračima mnogo pomaže.”

“Znam da je Standard istorijski klub u Belgiji. Zato je važno da je što bolji na tabeli i da se vratimo u top tri u Belgijskoj ligi.”

“Oni zaslužuju da to uradimo zbog navijača, istorije i za svakoga kome ovaj klub nešto znači. Standard će ponvo biti na vrhu.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!