NaslovnicaVijestiValverde ima tri velike želje u prijelaznom roku

Valverde ima tri velike želje u prijelaznom roku

Novi trener Barcelone. Ernesto Valverde, ima tri velike želje u predstojećem ljetnjem prijelaznom roku, a u prioritet su pojačanja na poziciji desnog beka, te u veznom redu.

velike želje

Neka nova Barcelona igraće naredne sezone. Trener Ernesto Valverde, koji je naslijedio Luisa Enriquea, planira da znatno renovira tim u ljetnom prijelaznom roku, a prvi na listi želja su Brazilac Filipe Coutinho (Liverpool), Talijan Marco Verratti (PSG) i Španjolac Hector Bellerin (Arsenal).

Zvanično: Bayern doveo veliko pojačanje

Juventus sprema ponudu od 50 miliona eura za zvijezdu Bayern Munchena

Valverde najviše inzistira na dovođenju kvalitetnog desnog beka, za što je favorit Bellerin, ali je u igri i Cesar Azpilicueta, prvotimac Chelseaja, koji je prije odlaska na Stamford Bridge nastupao za Osasunu i Marseille.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Promjena neće biti u napadu, gdje su neprikosnoveni u startnoj postavi Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar, ali postoji namjera da se ojača klupa ofanzivnim igračima. U tom cilju, Katalonci su u širi izbor uzeli Riyada Mahreza (Leicester), Ousmanea Dembelea (Borussia Dortmund) i Douglasa Costu (Bayern).

Barcini igrači su na pauzi, a prvu službenu prijateljsku utakmicu odigrat 23. srpnja u SAD protiv Juventusa, na Međunarodnom kupu prvaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!