NaslovnicaVijestiVALVERDE PODNIO ZAHTJEV: Želi da mu uprava Barcelone dovede igrača iz Francuske!

VALVERDE PODNIO ZAHTJEV: Želi da mu uprava Barcelone dovede igrača iz Francuske!

Valverde podnio zahtjev. Želi da mu uprava Barcelone dovede igrača iz Francuske! Menadžer Barcelone Ernesto Valverde je, kako se izvješćuje, zatražio da mu uprava dovede igrača na desnom beku na zimskom prijelaznom roku.

Valverde podnio zahtjev

Menadžer Barcelone želi biti u mogućnosti da premjesti Sergi Roberta u vezni red i ne vjeruje Nelson Semedu kao prvom izboru na toj poziciji, piše Don Balon.

U izvješću se ne spominju nikakva specifična imena o tome tkoga bi Barcelona mogla dovesti na tom području, međutim Francuska se spominje kao zemlja u kojoj će tražiti igrača na toj poziciji.

[su_bet365_100bonus]

Ljetni prijelazni rok je zatvoren i Barcelona ne može dovesti nove igrače u ovom trenutku, ali Valverde je sezonu krenuo prilično dobro, tako da vjerojatno može sačekati do zime.

Barcelona je imala prilično zauzeto ljeto u kojem su doveli nekoliko novih imena kao što su Malcom i Arturo Vidal, ali izgleda kao da će u zimskom prijelaznom roku dovesti još jednu u obrani.

[su_bet365_koeficijenti]

Klub još uvijek nije pronašao zamjenu za Dani Alvesa na desnoj strani, pri čemu je Brazilac već godinama prije odlaska 2016. godine bio izuzetno važan dio svoje ekipe.

Roberto je dobro popunio tu ulogu, ali je prirodni veznjak, dok je Semedo zaista bio loš od pridruživanja iz Benfice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!