NaslovnicaVijestiVALVERDE PRONAŠAO DUGOROČNO RJEŠENJE: On će biti savršena zamjena za Piquea!

VALVERDE PRONAŠAO DUGOROČNO RJEŠENJE: On će biti savršena zamjena za Piquea!

Valverde pronašao dugoročno rješenje. On će biti savršena zamjena za Piquea! Ozljede i loša forma su se pokazale kao problem u ekipi Barcelone ove sezone, no izvještaji tvrde da bi klub mogao dovesti dugoročno rješenje u obrani.

VALVERDE PRONAŠAO

Samuel Umtiti je van terena zbog ozljede, dok se Thomas Vermalen borio sa formom.

Zajedno sa nerazboritom formom Gerarda Piquea ranije ove sezone i vremenom koje je bilo potrebno da se Clement Lenglet uklopi, Barcelona i nije bila baš solidna u obrani koliko je to Ernesto Valverde želio.

Do sada ove sezone su primili 14 golova u 11 ligaških utakmica, dajući im najgori rekord u obrani među prvih šest timova, primajući kasni gol protiv Intera u Ligi prvaka sredinom tjedna bio je još jedan podsjetnik na njihove nedostatke u tom odjelu.

Imajući to na umu, Mundo Deportivo tvrdi da su katalonski divovi pronašli dugoročno rješenje i imaju ga na svom radaru, a to je dječak iz Corinthiansa Leo Santos.

19-godišnji Brazilac je također privukao interes Real Madrida i stoga ostaje da se vidi koji španjolski klub će uspjeti da ga uvjeri da dođe u La Ligu sljedeće godine, no puka činjenica je da su oba kluba povezana i to nam govori mnogo o njegovoj sposobnosti i dojam koji je ostavio rano u svojoj karijeri.

S obzirom da je dešnjak, mogao bi se smatrati dugoročnom zamjenom za Piquea koji puni 32 sljedeće godine, iako Vermaelen nastoji napustiti ekipu na kraju sezone, piše Mundo Deportivo, pa će dodatna kvaliteta i dubina biti potrebna ako se to dogodi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!