NaslovnicaVijestiVan Dijk želi da napusti Southampton

Van Dijk želi da napusti Southampton

Van Dijk želi da napusti Southampton

Nogometaš Southamptona Virgil van Dijk trenira odvojeno od momčadi, nakon što je obavijestio trenera Mauricija Pellegrina da želi napustiti klub, prenijeli su britanski mediji. Za 26-godišnjeg nizozemskog reprezentativca je ovog ljeta bio zainteresiran Liverpool, ali se taj klub povukao poslije žalbe Southamptona rukovodstvu Premiershipa.

van dijk želi

Southampton ne namjerava prodati Van Dijka, Nizozemac želi otići, pa ga je trener izbacio iz momčadi koja se priprema za novu sezonu, sve dok branič ne promijeni mišljenje.

[su_cashout]

“Dečko je rekao da mi nije na raspolaganju pošto želi otići. Morao sam mu reći da, ako ne želi sudjelovati i ne osjeća se dobro, mora samostalno da trenira dok taj period ne prođe. On ne radi s ekipom zato što nije 100 posto koncentriran. Meni trebaju igrači koji su 100 posto posvećeni da brane Southampton. Odluka je laka”, rekao je Pellegrino za BBC.

Upitan da li bi Van Dijk ipak mogao napustiti klub, argentinski trener ponovio je da ga klub ne želi prodati.

“Nadam se da Virgil može preispita svoje osjećaje, pošto je u današnje vrijeme veliki posao biti nogometaš… Potreban nam je nogometaš koji je potpuno posvećen. Želim pomoći ekipi i Virgilu, ali potreban nam je igrač koji će sudjelovati u svakom treningu , ne samo tijelom nego i psihički, na terenu sa suigračima.”, naveo je Pellegrino.

Van Dijkov ugovor istječe za pet godina, a potpisao ga je prošlog ljeta, godinu dana pošto je došao iz Celtica.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!