NaslovnicaVijestiVan Gaal bi se vratio nogometu, samo da sruši ovaj klub!

Van Gaal bi se vratio nogometu, samo da sruši ovaj klub!

Nizozemski trener Louis van Gaal izjavio je da se ne bi vratio nogometu, izuzev potencijalnog poziva velikana iz Premier lige jer ima veliku želju se revanšira bivšem klubu Manchester Unitedu zbog otkaza.

Van Gaal je prošle godine smijenjen i na Old Trafford je kao njegova zamjena stigao Jose Mourinho, poslije toga je često kritizirao igru ​​Uniteda pod Portugalcem, a sada je otišao korak dalje riječima da bi volio da ih zaustavi u mogućem duelu.

“Vjerojatno neću voditi niti jednu ekipu. Ukoliko se desi da prihvatim takvu ponudu, biće od jake momčadi iz Engleske samo kako bih srušio United” rekao je van Gaal za nizozemski Telegraph.

[su_bonus]

Nizozemac je proveo dvije sezone kao menadžer Uniteda, a za to vrijeme osvojio je samo jedan FA Kup.

Otkad je napustio United nije pronašao angažman, a mediji prenose da bi želio na klupu Chelseaja ili Arsenala jer se smatra da su nesigurne pozicije Antoniju Contea i Arsenu Wengeru.

Transfer glasine: United poslao Juventusu ponudu od 60 miliona eura, Wilfried Zaha vraća karijeru na pravi put, Aubameyang šokirao sve svojom odlukom

TRANSFER PRED REALIZACIJOM: Mkhitaryan u januaru napušta United i seli se u Italiju!

Manchester United našao zamjenu za Luke Shawa: Mourinho dovodi pojačanje od 60 milijuna funti

Tijekom svoje dugogodišnje karijere sjedio je na klupi Ajaxa, Barcelone, AZ Alkmaar, Munich Bayern i dva puta Nizozemsku, sa kojom je 2014. na SP u Brazilu osvojio treće mjesto.

Najveće uspjehe u karijere ostvario je vodeći amsterdamski Ajax, od 1991. do 1997. godine.

U Europi, Ajax je 1992. godine osvojio Kup UEFA, a 1995. Ligu prvaka, pobjedivši AC Milan u finalu. Krajem 1995., Ajax je pobijedio brazilski Grêmio na jedanaesterce u finalu Toyota (interkontinentalnog) kupa. Ajax je postao i doprvakom Lige prvaka, kad je 1996. godine u finalu izgubio od Juventusa na jedanaesterce.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!