NaslovnicaVijestiVan Gaal dovodi novo pojačanje: Ponuda od 50 miliona funti za napadača

Van Gaal dovodi novo pojačanje: Ponuda od 50 miliona funti za napadača

Van Gaal dovodi novo pojačanje. Manchester United spreman je ponuditi 50 miliona funti za Harryja Kanea, tvrdi Daily Star. Manjak pogodaka koštao je Manchester United u više navrata ove sezone, a ništa drugačije nije bilo ni jučer, kada su odigrali bez golova sa West Hamom na Old Traffordu.

Van Gaal dovodi novo pojačanje

Na ovaj problem odgovorit će slanjem ponude za engleskog reprezentativca Kanea, koji se nakon slabijeg početka sezone probudio i postigao devet golova u posljednjih osam mečeva.

Spominje se suma od 50-ak miliona funti, a ukoliko ne uspiju u svojoj želji, United će se okrenuti alternativama Jamieju Vardyju i Sadiu Maneu.

Harry Kane (Chingford, 28. juli 1993.) je engleski profesionalni nogometaš koji nastupa za Tottenham Hotspur i nogometnu reprezentaciju Engleske.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Za Tottenham Hotspur je debitovao 25. augusta 2011. godine na utakmici porotiv Hearta u okviru Evropske lige. Prije nego što je postao standardan u prvom timu Tottenhama, Kane je neko vrijeme proveo na posudbama u League One igrajući za Leyton Orient, u Championshipu nastupajući za Millwall i Leicester City, kao i u Premijer ligi igrajući za Norwich City. Prvi gol za Tottenham je postigao 15. decembra 2011. godine na utakmici protiv Shamrock Roversa. U sezoni 2014-15. biva izabra za igrača mjeseca u dva navrata (januar i februar).

Kane je nastupao za reprezentaciju Engleske u nekoliko uzrasta U-17, U-19, U-20 i U-21. Za seniorsku reprezentaciju Engleske je debitovao 27. marta 2015. godine protiv Litvanije. Na istoj utakmici postiže svoj prvi pogodak za reprezentaciju.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!