NaslovnicaVijestiVan Gaal: Izvinjavam se, nisam trebao tako postupiti!

Van Gaal: Izvinjavam se, nisam trebao tako postupiti!

Nogometaši Manchester Uniteda danas su na svom Old Traffordu u derbi susretu 27. kola engleske Premier lige pobijedili Arsenal rezultatom 3:2. United je danas definitvno odigrao jednu od najboljih utakmica sezone i sasvim zasluženo došao do tri boda.

Van Gaal Izvinjavam se, nisam trebao to učiniti!

Pobjeda Crvenih đavola ima dodatnu težinu jer im je na današnjoj utakmici nedostajalo čak deset standardnih prvotimaca. Van stroja su bili igači poput Rooneya, Martiala, Felainija, Schweinsterigera, Smalinga, Jonesa, Valencije, Younga, Shawa…

U centru pažnje na današnjoj utakmici, baš ako i u meču Evropa lige, bio je debitant Rashford koji je Arsenalu postigao dva gola. Pored mladog centarfora meč je obilježio i trener domaćih Louis Van Gaal.

Nekoliko minuta pred kraj utakmice holandski trener se u pokušaju da objasni pomoćnom sudiji simuliranje igrača Arsenala Alexisa Sancheza bacio na travu, nakon čega je vrlo brzo postao internet senzacija.

“To je bio jedan veoma emotivan trenutak za mene. Nisam mogao da se kontrolišem pa sam morao da pokažem kakvu je to dramu napravio napadač Arsenala oko ničega. Kada sjedim na klupi i ne pokazujem emociju ne odgovara, sada kada uradim ovako nešto odmah se u mene upera prst. Ali dobro, ja se izvinjavam za svoj postupak i shvatam da sam pogriješio, nisam trebao tako postupiti”, rekao je Holanđanin.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Ipak, na kraju je ekipa Uniteda došla do vrlo vrijedne i zaslužene pobjede, zahvaljujući prevenstveno svojim mladim nadama koji su pružili fantastičnu igru i pokazali da United ne treba brinuti za budućnost. 

“Dajemo šansu mladima da pokažu koliko mogu, Marcus je svoju šansu iskoristio na najbolji način. U zadnje dvije utakmice dva puta je bio strijelac što govori o kvalitetu koji posjeduje ovaj igrač. Zadovoljan sam kako igrom tako i rezultatom svog tima”, izjavio je Van Gaal.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!