NaslovnicaVijestiVan Gaal na izlaznim vratima: Manchester United u pregovorima sa potencijalnom zamjenom

Van Gaal na izlaznim vratima: Manchester United u pregovorima sa potencijalnom zamjenom

Manchester United u pregovorima sa potencijalnom zamjenom stručnjaka iz Holandije. Louis van Gaal je navodno na izlaznim vratima Manchester Uniteda. Prema pisanju The Suna, Holanđanin je na rubu odustajanja od svog posla na Old Traffordu prije nego što ga otpuste zbog niza loše forme.

Manchester United u pregovorima sa potencijalnom zamjenom

The Times tvrdi da su čelnici sa Old Trafforda održali razgovore sa Jose Mourinhom o zamjeni Van Gaala.

United je navodno razmišljao o dovođenju bivšeg trenera Chelseaja u ljeto, ali to se nije desilo i sada bi mogli da to ostvare.

Van Gaalova vladavina na Old Traffordu se u subotu pogoršala kada je Southampton ukrao sva tri boda zahvaljujući Charlie Austina koji je postigao gol glavom u posljednjim minutama.

United je imao samo jedan šut u okvir gola u svom osmom porazu ove sezone, ostavljajući ih pet bodova iza prva četiri.

“Jako sam razočaran što ne mogu postići očekivanja navijača. Oni imaju – ili su imali, velika očekivanja od mene, a ja ih ne mogu ispuniti, tako da sam jako frustriran zbog toga”, rekao je Van Gaal.

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

Independent je u nedelju izvjestio da je Mourinho napisao šest-stranica ‘ljubavnog’ pisma za Unitedove šefove, ali njegov agent Jorge Mendes je opisao da su te tvrdnje “potpuno apsurdne”.

Van Gaal je potrošio 250 miliona funti otkako je zamijenio Davida Moyesa, a bivši šef David Gill je kritikovao njegov nedostatak napretka.

“Ovo je vrlo loša sezona. Svako će se složiti sa tim, s obzirom na investiciju koja je napravljena.”

“Ali znam da svi tamo, od vlasnika, Eda i njegovog tima, Louis van Gaala i cijelog osoblja za koje sam siguran da rade sa teškim naporom da sve ovo preokrenu. To nije baš lahko.”

“To je težak proces, ali moramo da se držimo zajedno i naporno radimo. Niko nam drugi neće pomoći sem nas samih, svi su motivirani za to.”

“Ja neću sjediti ovdje i reći da je to atraktivno. Ono što smo radili u prošlosti je za mene bilo super, ali morate imati igrače za to.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!