NaslovnicaVijestiVan Gaal: Napadač nam nije potreban

Van Gaal: Napadač nam nije potreban

Van Gaal je izjavio kako Manchester Unitedu nije potreban napadač. Iako je njegov tim postigao dva gola u prva tri kola Premiershipa! Jedini igrač iz Uniteda koji se upisao u listu srijelaca je Januzaj koji je postigao gol na gostovanju kod Aston Ville. Tottenhamov Walker je United donio pobjedu autgolom i protiv Newcastlea United je odigrao 0:0.

Van Gaal

“Je li nam potreban napadač? Ne, odigrali smo tri utakmice i u sve tri utakmice smo bili bolji tim. Rooney je postigao gol, ali je bio poništen i nisam sugran jesu li sudije u pravu, ali ne želim da ih krivim jer znam da nemaju lak posao. Protiv Newcastela nismo bili nagrađeni golom, ali smo igrali dobro. Nismo iskoristli svoje prilike”, kaže Van Gaal.

Manchester United je nedavno bio blizu potpisa Pedra, ali reprezentativac Španije je prešao u Chelsea. Van Gaal je u ovom prelaznom roku potrošio 62 miliona funti na pojačanja, a United je pojačao: Depay, Schweinsteiger, Schneiderli i Darmian.

Napadač iz Manchester Uniteda nije postigao gol od 4. aprila tada je Rooney zatresao mrežu protiv Aston Ville.

.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!