NaslovnicaVijestiVan Gaal: Nema puno razlike između Manchester Uniteda i Tottenhama

Van Gaal: Nema puno razlike između Manchester Uniteda i Tottenhama

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal izjavio je da nema puno razlike između Manchester Uniteda i Tottenhama, iako Spursi imaju čak 12 bodova prednosti trenutno.

Nema puno razlike između Manchester Uniteda i Tottenhama

Crveni vragovi će u srijedu igrati protiv Crystal Palacea na Old Traffordu, a samo pobjeda im donosi nadu da mogu završiti u top četiri i izboriti Ligu prvaka, dok su Spursi i dalje u utrci za titulu nakon visoke pobjede od 4-0 protiv Stoke Cityja na Britannia stadionu.

Tim Mauricija Pochettina je savladao Manchester United 3-0 ranije ovog mjeseca, ali Van Gaal je mišljenja da su ova dva tima na sličnoj razini.

“Savladali smo Tottenham rezultatom 1-0 prošle godine i sve do 70. minute mislim da smo bili bolji tim”, rekao je nizozemski stručnjak za engleske medije.

“Dakle, ne mislim da postoji mnogo razlike u kvaliteti između Tottenhama i Manchester Uniteda, osim razlike u bodovima. Oni su ih osvojili više, postižu više golova, ali to je zato što imaju više kreativnih igrača.”

Van Gaal također dodaje da njegovom timu ove sezone nedostaje kreativnosti u napadu, unatoč tome što imaju igrače poput Juana Mate, Memphisa Depaya i Anthony Martiala.

“Već sam rekao unaprijed što nam je potrebno i po mom mišljenju nemamo kreativnog igrača u seniorskom timu. Ne možemo dovesti svakog igrača kojeg želimo jer to ovisi o samom igraču i njegovom klubu, kao i o ošteti koju Manchester United želi platiti.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!