NaslovnicaVijestiVan Gaal: Niko se više ne boji sukoba sa Manchester Unitedom

Van Gaal: Niko se više ne boji sukoba sa Manchester Unitedom

Niko se više ne boji sukoba sa Manchester Unitedom, rekao je Van Gaal. Holandski trener se priprema za težak test danas, ali je upozorio svoje igrače da moraju početi pobjeđivati i ne smiju više priuštiti ni jedan poraz.

Niko se više ne boji sukoba sa Manchester Unitedom

Louis van Gaal je priznao da je Manchester United izgubio faktor straha i da se niko više ne boji kluba sa Old Trafforda, pred peto kolo FA kupa, gdje će njegova ekipa igrati protiv Shrewsbury Towna.

Crveni đavoli će se zaputiti u Greenhous Meadow da bi odigrao svoju utakmicu protiv ekipe iz treće Engleske lige, nakon što su izgubili od Sunderlanda u Premiershipu i Midtjyllanda u Europa ligi.

Van Gaal je pod velikim pritiskom nakon loših rezultata, gdje je rekao da se timovi više ne boje Manchester Uniteda.

“Kada pogledate posljednje dvije utakmice, to je možda tako”, rekao je Van Gaal novinarima.

“Ali, moramo ih natjerati da nas se ponovo počnu bojati.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Prvu utakmicu u Premiershipu smo izgubili protiv Swansea Cityja, kada sam prvi put došao ovdje.”

“Ali onda smo imali vrlo dobar rekord kod kuće prošle sezone – i možemo to ponovo učiniti. To je samo pitanje kada ćemo početi pobjeđivati utakmice u nizu.”

“To sam već rekao i igračima, jer ne smijemo nastaviti da gubimo utakmice.”

“Pitanje je kako ćemo se spremiti za ovu utakmicu, jer Shrewsbury Town će se sigurno boriti i igrati vrlo direktno i moramo se nositi i sa takvim stvarima.”

“Moramo bolje zadržavati loptu i ne smijemo praviti velike i kobne greške, jer mislim da je prvi gol Midtjyllanda protiv nas, bio nepotrebno izgubljena lopta.”

Forma Uniteda daje Shrewsburyju nadu da će uspjeti ostvariti neku šokantnu i iznenađujuću pobjedu, a Van Gaal priznaje da će Micky Mellon biti pun nade kao i njegovi igrači.

“Možda”, dodao je. “Nadam se da je tako, jer to onda ide u našu korist.”

“Ovdje nije u pitanju jeste li favorit. Morate pobijediti utakmice bez obzira na sve. Danas moramo pobijediti.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!