NaslovnicaVijestiVan Gaal: Plasman u Ligu prvaka je sada u našim rukama!

Van Gaal: Plasman u Ligu prvaka je sada u našim rukama!

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal vjeruje da je sada sve u rukama njegovog tima, nakon što su jučer slavili u gradskom derbiju protiv Manchester Cityja rezultatom 1-0.

Plasman u Ligu prvaka je sada u našim rukama

Nizozemski stručnjak je imao težak tjedan, jer je izbačen iz Europa lige od strane velikog rivala Liverpoola, a jučerašnja utakmica im je možda bila i odlučujuća utakmica sezone.

“Crveni vragovi” su uspjeli slavili na Etihad stadionu, te sada zaostaju samo bod za Manchester Cityjem koji je na četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

Van Gaal je bio optimističan nakon pobjede izjavivši da su šanse da završe u top četiri sada ponovo velike, te da će učiniti sve što je potrebno da bi osigurali igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone.

“Razlika bi bila prevelika da smo izgubili danas. Onda bi bilo vrlo teško”, izjavio je Nizozemac za BBC Sport.

“Plasman u Ligu prvaka je sada u našim rukama, ali moramo pobijediti u preostalim utakmicama. Imamo više utakmica kod kuće nego u gostima, a na Old Traffordu rijetko gubimo, tako da imamo veliku šansu.”

Jedini gol za Van Gaalov tim je postigao mladi igrač Marcus Rashford, nakon što je sjajno predriblao Martina Demichelisa i poslao u mrežu Joa Harta.

Osim toga, nakon Liverpoolovog poraza kod Southamptona, poprilično je sigurno da će se za četvrto mjesto boriti Manchester City, West Ham i Manchester City, dok se očekuje da će Arsenal završiti u top tri zajedno sa Tottenham Hotspurom i Leicester Cityjem.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!