NaslovnicaVijestiChelsea stavio 15 igrača na transfer listu. Očekuju zaradu od 320 milijuna...

Chelsea stavio 15 igrača na transfer listu. Očekuju zaradu od 320 milijuna eura!

Nakon razočaravajuće sezone u kojoj su završili tek na 12. mjestu u Premiershipu, unatoč enormnom ulaganju od 600 milijuna eura u pojačanja, Chelsea želi zaboraviti prošlost. Mauricio Pochettino, novi trener, morat će pritisnuti “reset” dugme kako bi klub vratio na pobjednički kolosijek, ali suočava se s mnogim izazovima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bez mogućnosti sudjelovanja u UEFA-inim natjecanjima sljedeće sezone, Chelsea se suočava s potrebom za dovođenjem novih igrača, dok istovremeno trebaju pronaći način za generiranje prihoda kako bi izbjegli kazne zbog kršenja financijskih pravila. To automatski znači da će tijekom ljeta morati prodati velik broj igrača, a već su sastavili popis one na koje ne računaju i znaju koliko mogu zaraditi od svakoga od njih.

Chelsea je sastavio popis od 15 igrača koje planiraju prodati, vjerujući da bi mogli zaraditi 325 milijuna eura. Posebno računaju na visoku zaradu od Masona Mounta, oko 85 milijuna eura, s obzirom da nije zainteresiran za produljenje ugovora.

Među opcijama su rivalni klubovi, što znači da će Chelsea morati prihvatiti činjenicu i dopustiti mu prelazak u Manchester United, Liverpool ili Arsenal. Čini se da je Mount najbliži Old Traffordu, gdje ga posebno cijeni Erik ten Hag, izvještava Mondo.

Chelsea također očekuje prihod od otprilike 46 milijuna eura od transfera Conora Gallaghera (Newcastle, West Ham, Crystal Palace), oko 40 milijuna eura od Matea Kovačića (Manchester City, Manchester United), te po 30 milijuna eura od Pulišića, Chalobaha, Mendyja i Loftus-Cheeka.

Na popisu se nalaze i Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi, N’Golo Kanté, Kalidou Koulibaly, Pierre-Emerick Aubameyang i César Azpilicueta, dok Chelsea planira raskinuti pozajmice s Joao Felixom i Denisom Zakarijom. Valja napomenuti da je Chelsea već dogovorio dolazak dva pojačanja za ljeto – Christophera Nkunkua iz Leipziga i Maloa Gusta iz Lyona.

I dalje postoji pitanje vezano uz napadača, a prema špekulacijama, taj bi problem mogao biti riješen dolaskom Dušana Vlahovića.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!