NaslovnicaVijestiVan Gaal se boji navijača Manchester Uniteda

Van Gaal se boji navijača Manchester Uniteda

Trener Manchester United Van Gaal se počeo bojati navijača Manchester Uniteda zbog loših rezultata.

Evo zašto Van Gaal neće dati ostavku u Manchester Unitedu

Sa tribina Van Gaalu stalno zvižde navijači crvenih vragova, a kako piše Mirror prije par dana je dobio ozbiljnu prijetnju od njih.

Van Gaal je poduzeo sigurnosne mjere zbog toga, pa je zbog toga unajmio zaštitare. Mnogi na otoku nisu mogli vjerovati kada je Mirror objavio ovu viejsti

Također, ovo dovoljno govori kakav skandal Van Gaal radi na Old Traffordu, te bi se sam trebao zapitati – šta dalje?

Legenda Arsenala Henry tvrdi kako je Van Gaal svoje vrijeme na Old Traffordu potrošio, te da je vrijeme za Josea Mourinha.

“Znam dosta navijača Manchester Uniteda i oni pričaku kako njihov tim igra veoma razočaravajuče. Nije više stvar oko rezultat. Čak i kada pobijedi oni su zgroženii na koji način su pobijedili i kakv su nogomet gledali. Oni ne uživaju više gledajući svoj tim. Oni su smoreni”, kazao je Henry.

“Nitko ne može dovesti pitanje je li Van Gaal dobar trener. No, on je uspio dobiti poruku preko Manchester Uniteda, te ni igrači ne znaju šta se očekuje od njih. On ne govori da zna kakvu mu izgleda najbolja momčad ili čak njegova najbolja formacija, ali mislim da je vrijeme za Josea Mourinha”, završio je Henry.

[su_bet365_tennis_live_stream]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!