NaslovnicaVijestiVan Gaal svom igraču nudi drugu šansu

Van Gaal svom igraču nudi drugu šansu

Kada je Louis van Gaal donio odluku da će James Wilson ići na posudbu u Brighton, koji se natječe u Championshipu, Nizozemca su odmah napali svi navijači Manchester Uniteda, koji su u najmanju ruku bili frustrirani.

OIR_resizer

United trenutno zapravo ima samo dva prava napadača – 20-godišnjeg Anthonyja Martiala i Waynea Rooneyja, koji je izvan forme. Obzirom da druge opcije u napadu nemaju, a u posljednje dvije utakmice uz to nisu mogli računati na ozlijeđenoga Rooneyja, drugih alternativa u napadu nisu imali.

Wilson se u međuvremenu, dok je United proživljavao ispadanje iz Lige prvaka, sjajno snašao u novoj momčadi te je postigao dva pogotka u dvije utakmice. Konačni udarac Crveni vragovi zadobili su kada su za vikend sa 2-1 poraženi od novog prvoligaša Bournemoutha.

Sada, obzirom na manjak rješenja u nadu, Van Gaal je u zimskom prijelaznom roku odlučio pružiti novu šansu Wilsonu i vratiti ga u prvu momčad.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!