NaslovnicaVijestiVan Gaal zaboravio kako mu se igrač zove!

Van Gaal zaboravio kako mu se igrač zove!

Chris Smalling za navijače Manchester Uniteda postao je – Mike! Zašto? Jer je ljetos na pripremnoj turneji u Americi Louis van Gaal zaboravio kako se zove!

Van Gaal zaboravio kako mu se igrač zove

U razgovoru oko kapetana, Van Gaal je rekao:

“Prvi je kapetan Wayne Rooney, drugi Michael Carrick, a prošle je godine treći izbor bio Mr. Mike Smalling, sorry, mislim Chris Smalling.”

“Igrači me ne zovu Mike, ali mnogi navijači zovu. Čak i kad dođemo u, primjerice, Rusiju, viču mi ‘Mike! Mike! Mike!’ Taj će mi nadimak, bojim se, ostati zauvijek…”, požalio se Smalling.

Ovog vikenda odigran je gradski derbi u Manchesteru, a Van Gaal je nakon utakmice rekao:

“Kontrolirali smo utakmicu 90 minuta protiv momčadi kao što je City. Ne mogu se žaliti. Ali željeli smo pobijediti, međutim nismo… Trebali smo dobiti jedanaesterac nakon prekršaja na Anderu Herreri. Lako je to meni sad reći, ali sudac je imao jednu sekundu.”

Bet365 Giveaway

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!