NaslovnicaVijestiVan Gaal želi eliminisati najveće pojačanje

Van Gaal želi eliminisati najveće pojačanje

Nezadovoljan partijama, a prije svega odnosom prema obavezama u crvenom dresu svog pulena Depaya, Louis Van Gaal će svog sunarodnjaka preseliti na klupu.

Gaal želi eliminisati najveće pojačanje (2)

Prema pisanjima engleskih medija, menadžer Manchester Uniteda je razočaran Depayevim ponašanjem koje je poslednjih nedelja bilo, u najmanju ruku, nonšalantno.

Kako ocjenjuju mediji s otoka, Depay je odigrao praktično samo jedan dobar meć protiv Brugge u Ligi prvaka. Sa druge strane, Depay na mečevima u Premiershipu iskazuje negativan stav prema saigračima, te ima ponašanje najveće zvijezde, iako to svojim igrama nije zaslužio.

Stvar koja nije promaklu Van Gaalu jeste ta da je Memfis Depay tokom reprezentativnih obaveza protiv Češke nosio pogrešan dres, dres koji je predviđen za utakmicu protiv Islanda. Depay je i tu dokazao nedostatak poštovanja i profesionalne pripreme za vrlo važan meč..

Gaal želi eliminisati najveće pojačanje

Van Gaal želi eliminisati najveće pojačanje, te će Depay na klupu protiv Evertona, pišu mediji s otoka.

Umjesto Depaya na teren će izaći Fellaini ili Ashley Joung.

BONUS

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!