NaslovnicaVijestiNakon što je Mazraoui podržao Palestinu, Bayern se oglasio priopćenjem: Stojimo uz...

Nakon što je Mazraoui podržao Palestinu, Bayern se oglasio priopćenjem: Stojimo uz jevrejsku zajednicu i Izrael

Nakon što je nogometaš Noussair Mazraoui iz Bayerna javno izrazio podršku Palestini, klub ga je povukao iz početne postave. Mediji u Njemačkoj su tvrdili da je njegova budućnost u najtrofejnijem njemačkom klubu završena, no dogodio se preokret.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bayern se oglasio izjavom na svojoj službenoj stranici ističući podršku jevrejskoj zajednici u Minhenu i Izraelu.

“Bayern je ovaj tjedan imao detaljan razgovor s Noussairom Mazraouijem. Razlog za to su njegove objave na Instagramu vezane uz teror protiv Izraela prije gotovo dva tjedna, što je dovelo do kritika”, piše Bayern u uvodu i potom prenosi riječi izvršnog direktora kluba Jana-Christiana Dressena.

“Noussair Mazraoui vjerodostojno nas je uvjerio da, kao miroljubiva osoba, odlučno odbacuje teror i rat. Žao mu je ako su njegovi postovi izazvali iritaciju. Bayern osuđuje Hamasov napad na Izrael, a Mazraoui osuđuje svaku vrstu terorizma i svaku terorističku organizaciju.

Klub i igrač čvrsto se protive prenošenju bliskoistočnog sukoba i nasilja u Njemačku, koja se zalaže za mir. Mržnji i nasilju bilo koje vrste nema mjesta u njemačkoj političkoj kulturi. Bayern stoji uz jevrejsku zajednicu u Njemačkoj i uz Izrael, ništa ne opravdava ubojstva djece i obitelji. Bayern je uvjeren da nogomet treba razviti svoju moć balansiranja između različitih kultura, posebno u najtežim trenucima. Noussair Mazraoui ostat će u momčadi Bayerna, ali trenutno je izvan terena zbog ozljede koju je zadobio tijekom međunarodne utakmice s marokanskom reprezentacijom”, zaključuju iz Bayerna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!