NaslovnicaVijestiVanredni sastanak između Pereza i Lopeteguia: Kakav ultimatum je Perez postavio treneru...

Vanredni sastanak između Pereza i Lopeteguia: Kakav ultimatum je Perez postavio treneru kluba?

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je odmah nakon utakmice protiv Levantea, održao sastanak s trenerom Julenom Lopeteguiem, te su navodno, prema španjolskim medijima pronašli privremeno rješenje.

Poraz protiv skromne ekipe Levantea i pad na peto mjesto na tabeli je još veće razočarenje ionako slabe sezone Real Madrida, a poznavajući predsjednika kluba Florentino Pereza cijela Španjolska se pita – koliko će još dugo izdržati? Trener Julenu Lopeteguiju stolica se opasno trese, tako da otkaz ne bi bio nikakvo iznenađenje ali izgleda da još uvijek nije donešena konačna odluka o njegovoj budućnosti.

Španjolski mediji su izvijestili da je Perez odmah nakon poraza od Levantea održao sastanak s Lopeteguiem a nakon sastanka, koji je trajao oko 15 minuta, Lopetegui je okupljenim novinarima dao naslutiti da će u utorak još uvijek da sjedi na klupi u meču Lige prvaka protiv Viktorie iz Plzena. Perez je navodno postavio ultimatum treneru kluba da mora slaviti u naredne četiri utakmice ukoliko želi zadržati svoj posao.

>> ALTERNATIVA ZA HAZARDA: Zvijezda Cityja za 100 milijuna funti stiže u Real Madrid!

Sergio Ramos, kapetan tima, govorio je o napetoj situaciji, pozivajući sve uključene strane da mirno riješe krizu.

[su_bet365_app]

„Kritike su normalne. Ne samo za Julena. Svi smo kritikovani, a posebno oni što igramo više te kritike još više osjetimo. Normalno je da su navijači reagirali emotivno i oni su nezadovoljni. Sada je najvažnije da ostanemo ujedinjeni, jer to jedini način da ovo prebrodimo. Uvijek sam govorio da promjena trenera ne koristi nikome. Stojimo iza našeg trenera, mislimo da je sjajan trener i sada samo moramo ostati smireni” poručio je kapiten kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!