NaslovnicaVijestiPaul Pogba će potpisati novi ugovor sa Manchester Unitedom, ali samo pod...

Paul Pogba će potpisati novi ugovor sa Manchester Unitedom, ali samo pod jednim uslovom!

Očekuje se da će Paul Pogba napustiti Manchester United na kraju sezone, ali prema jednom izvješću mogao bi se predomisliti.

Paul Pogba će potpisati

Pogbin povratak u United nije bio uspjeh kojem su se on i klub nadali kada su ga 2016. godine ponovo potpisali za tadašnji svjetski rekord.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S obzirom na to da mu ugovor istječe na ljeto, te da su ga ozljede držale van terena, 28-godišnjak je povezivan sa brojnim klubovima.

PSG navodno gleda na veznjaka kao na svoju metu broj jedan ovog ljeta, a sportski direktor Leonardo je navodno već razgovarao sa Minom Raiolom, dok se priča da su zainteresirani i Real Madrid i Juventus.

Međutim, prema Sunu, još uvijek postoji šansa da bi Pogba mogao potpisati novi ugovor na Old Traffordu, te razmišlja o zaokretu u odnosu na svoj prethodni stav.

Mediji tvrde da će to uraditi samo ako Ralf Rangnick ostane menadžer Manchester Uniteda i nakon ove sezone, a s obzirom da je impresionirao igrača svojim planovima.

Rangnick je imenovan krajem studenog, nakon što je smijenjen Ole Gunnar Solskjaer, ali samo do kraja sezone kao privremeni menadžer.

Nijemac je također dobio dodatni dvogodišnji ugovor kao konzultant i očekuje se da će do kraja ljeta imati nekoga tko će ga zamijeniti.

Međutim, ako bivši menadžer Leipziga drži ključ za ostanak Pogbe, on bi sigurno mogao biti jedan od faktora koji će utejcati na posao u njegovu korist.

Rangnick, koji je ranije rekao da neće pokušavati nagovoriti Pogbu da ostane ako on to ne želi, navodno je uspio uvjeriti igrača da će biti važan dio njegovog veznog reda.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!