NaslovnicaVijestiLegende ne razumiju kako je moguće da je dosuđen penal za Liverpool:...

Legende ne razumiju kako je moguće da je dosuđen penal za Liverpool: “Kako je ovo penal? Šokantno simuliranje!”

NOGOMETAŠI Liverpoola ostvarili su impresivnu pobjedu jučer na Anfieldu, pobijedivši Newcastle rezultatom 4:2 u pretposljednjem susretu 20. kola engleske lige. Nakon ovog kola, Liverpool i dalje drži vodeću poziciju na tablici.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ekipa je pokazala visoku učinkovitost, imajući brojne izgledne prilike, te su zasluženo postigli četiri gola. Ipak, posebna pozornost usmjerena je prema Mohamedu Salahovom izvedenom udarcu s bijele točke za postizanje rezultata 4:2, koji je postao predmet razgovora nakon završetka utakmice.

Engleski nogometni krugovi žustro raspravljaju o događajima koji su prethodili Salahovom pogotku. Konkretno, kazneni udarac dodijeljen Liverpoolu široko se opisuje kao “sramotan” u javnosti. Veliki broj navijača smatra da je Diogo Jota izazvao situaciju simuliranjem.

Čak ni nogometne legende poput Iana Wrighta i Johna Terryja ne mogu shvatiti kako je ovakav penal dosuđen. Slavni bivši igrači Arsenala i Chelseaja izrazili su svoje nevjerojatno iznenađenje. “Kako je ovo moglo biti penal? To je šokantno simuliranje! Ono što je najgore, penal je dosuđen čak nakon korištenja VAR-a”, komentirao je Terry, dok Wright tvrdi: “Čovjek bi radije pao kako bi iznudio penal nego poslao loptu u prazan gol. Ovo je sada sve viđeno!”


Međutim, jedan korisnik društvene mreže X podijelio je snimak ove situacije koji pokazuje određeni kontakt između Martina Dubravke i Jote. Ipak, teško je ocijeniti je li taj kontakt bio dovoljan za pad. Molimo vas da pogledate snimak iznad i sami se uvjerite te izrazite svoje mišljenje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!