NaslovnicaVijestiVardy i Mahrez demantirali da su "izdali" Ranierija

Vardy i Mahrez demantirali da su “izdali” Ranierija

Dvojica najboljih nogometaša Leicestera, Jamie Vardy i Riyad Mahrez, demantirali su priče o tome kako su “izminirali” trenera Claudija Ranierija.

demantirali

Talijanski stručnjak je dobio otkaz devet mjeseci nakon osvajanja senzacionalne titule prvaka Engleske, a mediji na Otoku su danima brujali o tome da je glavni razlog neslaganje i loš odnos s glavnim vedetama.

“Te glasine su netočne, neosnovane i izuzetno bolne. Claudio će uvijek imati moje poštovanje. Osjećam krivnju samo zbog toga što nismo ispunili na terenu ono što smo se dogovarali u svlačionici”, priopćio je Vardy.

Riyad Mahrez je također stao uz Ranierija.

“Imam veliko poštovanje za ovog sjajnog čovjeka. Pomogao nam je ispisati povijest. Meni je pomogao da izrastem kao igrač, dao mi je hrabrost kada mi je bila potrebna. Vjerovao je u mene od prvog dana. Hvala ti na svemu. Bog te blagoslovio”, napisao je Mahrez na Twitteru.

Spekuliše se is imenima igrača, koji su izdali Ranierija. Navodno riječ je o kapetanu Wesu Morganu, golmanu Kasperu Schmeichelu, vezisti Marcu Albrightonu i možda i najvećoj zvijezdi momčadi Jamieju Vardyju.

“Lisice” se trenutno nalaze u teškoj poziciji – poslije serije loših rezultata i pet vezanih poraza bore se za opstanak, te su se po prvi našli u zoni ispadanja, i to kao aktualni prvaci Engleske. U poslednjoj utakmici 26. kola Premier lige, Leicester sutra dočekuje Liverpool na svom King Power stadionu.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!