NaslovnicaVijestiVardy otkrio glavni razlog zbog kojeg se nije pridružio Arsenalu na ljeto

Vardy otkrio glavni razlog zbog kojeg se nije pridružio Arsenalu na ljeto

Vardy otkrio glavni razlog zbog kojeg se nije pridružio Arsenalu na ljeto. Bez obzira na to koliko Leicester City postigne ove sezone, Jamie Vardy će inzistirati da je napravio pravu odluku odbijanja Arsenala i ostanka na King Power stadionu.

Vardy otkrio

To je bio naopak početak za lisice nakon što su izgubili tri od svojih šest utakmica na otvaranju u Pemier ligi, ali su oni potvrdili svih šest bodova u Ligi prvaka do sada.

Što je zajamčeno za Leicester su znatno teže kampanje ove sezone, gdje su izgubili od Manchester Uniteda i Liverpoola, obje utakmice su završile sa 4-1.

Čak se i Vardy borio sa formom, postigao je dva gola u Premier ligi, ali promašio je mnogo šansi.

[su_euro_soccer_bonus]

Sve više i više detalja o njegovom neuspjelom potezu od 20 milijuna funti u Arsenal su se pojavljivali u posljednjih nekoliko mjeseci, ali sada, u svojoj autobiografiji, on je otkrio upravo zašto ih je odbio.

Za The Sun, on je napisao: “Arsenal je aktivirao otkupnu klauzulu u mom ugovoru kojeg sam imao sa Leicesterom – gdje su me stavili u položaj da donesem jednu veliku odluku, najveću u mom životu.”

“Sa igračima kao što su Alexis Sanchez i Mesu Ozil koji bi stvarali šanse, Arsenal je osjetio da bi oni mogli imati koristi od mene koliko i ja od njih.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Ali, ja sam razmisljao o taktičkom pogledu. Pogledajte Arsenalov stil igre, gdje lopta ne ide u napad dovoljno brzo, na isti način na koji Leiceser to radi, volim proći pored obrane.”

To je to onda – Vardy nije ljubitelj Arsenalovog stila igre.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!