NaslovnicaVijestiNakon što je Ronaldo objavio fotografiju svojih stopala, fanovi se oglasili: "Pogledajte...

Nakon što je Ronaldo objavio fotografiju svojih stopala, fanovi se oglasili: “Pogledajte njegova stopala, sigurno se svaki dan budi u bolovima”

Fanovi vjeruju da je Cristiano Ronaldo u svakodnevnim bolovima nakon što je Portugalac objavio fotografiju svojih stopala na društvenim mrežama. Ronaldo je ove sezone u senzacionalnoj formi kada su u pitanju golovi za saudijski klub Al Nassr, zabivši do sada 36 golova. Međutim, došlo je do naglog pada forme Al Nassra, s obzirom da je klub eliminiran iz Azijske lige prvaka i njihove male nade za naslov ugašene su u posljednjih nekoliko tjedana.

Ipak, Ronaldo vjerojatno ima cilj osvojiti Europsko prvenstvo u Njemačkoj, gdje će s 39 godina biti kapetan Portugala. Prije reprezentativne pauze, peterostruki osvajač Zlatne lopte objavio je fotografiju na svom Instagram storyju na kojoj sjedi pored bazena, pri čemu su vidljive samo njegove noge. Ronaldo je fotografiju opisao riječima: “Punjenje baterija”.

Fotografija je od tada kružila društvenim mrežama, pri čemu su navijači primijetili koliki je teret dugogodišnja karijera u nogometu imala na stopala portugalskog reprezentativca.

Jedan navijač je napisao na Twitteru: “22 godine profesionalnog nogometa, pogledajte njegova stopala. Sigurno se budi s ludim bolovima svaki dan.”

Drugi je rekao: “Ovo je jedna od tihih bitki s kojima se igrači moraju suočiti, zamislite tu bol.”

Treći je dodao: “Toliko sam puta rekao da bi trebao napraviti fotografiju svojih nogu i stopala od 8k piksela kada se umirovi kako bi pokazao svu izdržljivost svojih nogu i stopala.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!