NaslovnicaVijestiVardy: Umjesto gledanja utakmica naših rivala, ja igram Call Of Duty

Vardy: Umjesto gledanja utakmica naših rivala, ja igram Call Of Duty

Umjesto gledanja utakmica naših rivala, ja igram Call Of Duty. Engleski reprezentativac ima veoma neobičan način za rasterećenje pritiska u borbi Lisica za titulu Premier lige – vježbajući svoje virtualno gađanje.

Umjesto gledanja utakmica naših rivala

Da li Jamie Vardy osjeća neki pritisak u borbi za titulu? Ma ni malo!

Napadač Leicester Cityja je ispalio svoj klub na prvu poziciju Premier lige ove sezone gdje su pobjegli drugoplasiranom pet bodova, ali engleski reprezentativac je otkrio da ne prati rezultate rivala koji ih prate na tabeli, umjesto toga igra svoj PlayStation.

Zaista, umjesto gledanja Arsenala i Tottenhama u srijedu – protiv Swansea i West Hama – Vardy vježba drugačiji oblik pucanja na Call Of Duty.

“Čuo sam da mnogo ljudi kažu da su rezultati u srijedu navečer u našu korist, ali ja nisam pratio, jer sam igrao Call Of Duty na Play Stationu”, rekao je napadač Leicester Cityja.

“Niko nam nije dao šansu na početku sezone.”

“Svi su govorili da ćemo ispasti i pritisak koji smo imali je bio samo dok nismo znali da smo na sigurnom. Od tada samo uživamo.”

Leicester je završio vikend sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Tottenham, nakon što je Riyad Mahrez svojim 15. golom ove sezone donio pobjedu kod Watforda u subotu.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!