NaslovnicaVijestiVardy: Zašto ne bismo ponovili ovaj uspjeh?

Vardy: Zašto ne bismo ponovili ovaj uspjeh?

Najbolji strijelac Leicestera Jamie Vardy rekao je da je ključna pobjeda ka tituli Premier ligi bila na Etihadu protiv Manchester Cityja i poručio da vjeruje da momčad može ponoviti fantastičnu sezonu. Leicester je proslavio prvu titulu Engleske u klupskoj povijesti i ambicije njegovih igrača već rastu.

Vardy

Novi prvak Engleske je u veljači sjajnom partijom “razbio” City, au istom mjesecu nadigrao je Liverpool (2:0), Tottenham (1:0), uz poraz od Arsenala (2:1), što je trasirao put ka iznenađujućoj tituli .

“Nitko nam nije davao šanse da pobijedimo, ali smo bili dominantni na Etihadu. Moramo pričekati sljedeću sezonu i vidimo da li možemo ponoviti sve ovo. Ono što je sigurno, probaćemo”, rekao je Vardy za Sky Sport.

Vardy podsjeća da su City, United, Chelsea i Liverpool potrošili mnogo novca za pojačanja, ali da se ne vidi razlika u sastavu između Leicestera i spomenutih klubova.

“Veliki novac je uložen u timove. Igrali smo odlično, bolje od ostalih i ne vidim zašto ne bismo bili isti naredne sezone. Svi su očekivali da ćemo ispasti iz lige, ali mi smo došli do trofeja. Ranijeri želi još napredujemo i ako je to obrana titule, neka bude tako”, zaključio je Vardy.

[su_sportingbet_premier_league]

Vardy je samo prije šest godina radio u tvornici i paralelno igrao amaterski nogomet, od kojeg nikada nije očekivao ništa veliko. Prvo je igrao za Stocksbridge Park Steels, zatim za Halifax Town, te od 2011. do 2012. za Fleetwood Town iz kojeg je došao u Leicester City s kojim je osvojio Championship, a prošlu sezonu završio na 14. mjestu Premiershipa, a ove sezone je sa Leicester Cityjem osvojio naslov!

Pogađao je u devet uzastopnih utakmica u Premiershipu i tako oborio rekord velikog Ruuda van Nisterlooyja.

Jamie Vardy je debitovao i za reprezentaciju Engleske i u dva nastupa postigao dva gola, sa Leicester Cityjem ima ugovor do 2019. godine, a ove sezone sigurno će imati bogatih ponuda, a vidjet ćemo da li će ostati u redovima engleskog prvaka.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!