NaslovnicaVijestiVardy: Želio sam napraviti nešto od ulaska u igru!

Vardy: Želio sam napraviti nešto od ulaska u igru!

U prijateljskoj utakmici odigranoj sinoć na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Englezi su u pobijedili aktuelne svjetske prvake Nijemce rezultatom 3:2, i to nakon velikog preokreta, jer su do 61. minute imali zaostatak od dva gola.

Vardy Želio napraviti nešto od ulaska u igru!

Njemačku su srušili fudbaleri Tottenhama i Leicestera. Ali, ipak sve je dobro počelo za Nijemce, jer je Kroos pogodio u finišu prvog dijela utakmice, a na 2:0 povisio je Gomez u 57. minuti. Ali, onda su na scenu stupili igrači Lisica i Pijetlova.

Prvo je Kane vratio nadu u 61. minuti, da bi čudesni Vardy samo tri minute nakon ulaska u igru fenomenalno petom matirao Neuera. Konačnih 3:2 i tačku na spektatkl postavio je Eric Dier u 91. minuti.

Svoj prvi pogodak u dresu reprezentacije Engleske postigao je i ove sezone fantastični Jamie Vardy, i to samo tri minute nakon ulaska u igru, a nakon utakmice je izjavio:

“Kada ulazite kao zamjena želite ostaviti neki trag, ako je to moguće. Ja sam to uspio i pobijedili smo na kraju”, rekao je napadač Leicester Cityja pa dodao:

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Samo sam želio dobiti neku loptu u blizini gola da napravim nešto. Srećom, pokušao sam petom i ispalo je najbolje što je moglo.”

Selektor Engleza Roy Hodgson bio je prezadovoljan nakon meča. “Uvijek se nadate da su najbolje noći ispred vas. Sinoćnja noć je najbolja za mene? Da, zašto da ne. Priznat ću vam da jeste. Ekipa je odigrala fantastičan meč”, rekao je zadovoljni Hodgson.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!